Terug naar Heeg!


In 2018 is Leeuwarden de Culturele Hoofdstad van Europa. Het hele jaar worden er door heel Friesland culturele evenementen gehouden. Zo ook in Heeg!

Zaterdag 30 juni 2018 organiseert Heeg een groots en bijzonder spektakel op het Heegermeer. Een avond die je niet mag missen!

Op het eerste eiland bij Heeg wordt een groot podium gebouwd op het water. De avond begint als de schemer neerdaalt over de Friese Meren. De lome zomer gaat over in een verfrissende Heegse avond. De bootjes liggen in de kom van het eiland en wachten in spanning af…. Gastvrouw Karin Bloemen zorgt voor een muzikale avondvullende beleving op het water samen met haar vrienden Jeroen van der Boom, Hans Klok, Iris Kroes, Maaike Schuurmans, dirigent Theo Brouwer met zijn orkest en alle anderen.

Een avond waarbij het publiek wordt meegenomen op reis waarin allerlei muziekstijlen de revue passeren. De reis wordt geïllustreerd met video’s en benadrukt het prachtige dorp, de nostalgie, de romantiek en de grenzeloze uitstraling van Heeg en haar wateren! Het programma is een kwalitatief hoogstaande, wervelende, uitgebalanceerde mengeling van humor, muziek, entertainment en dans. Een muzikaal spektakel met een blijvende herinnering. Een herinnering die zorgt dat men weer Terug naar Heeg komt. Na afloop varen we met z’n allen terug naar Heeg voor de ‘afterparty’.

Heeft u interesse, kijkt u dan eens op de site https://terugnaarheeg.nl/.