Rondvaarten 2018

Medio maart zullen de data voor 2018 bekend zijn.

Wanneer u alleen, met z’n tweeën of als kleine groep een dagje op het water in de omgeving van Kampen wilt ontspannen, kunt u meevaren aan boord van de "Veerman van Kampen". Onder de rubriek Rondvaarten 2018 kunt u vanaf maart onze verschillende rondvaarten, met de dagen waarop wij varen vinden! Hebt u een geschikte datum in gedachten, dan horen wij dit graag, zodat wij een plekje voor u kunnen reserveren!

Dit kan door op HIER te klikken of u belt ons op onze reserveringslijn
06 - 82 404 498.

Wilt u de rondvaartfolder thuis ontvangen, dan kunt u zich via ons reserveringsprogramma aanmelden en zullen wij u de folder van 2018 in maart sturen.

Tijdens de rondvaarten bestaat de lunch uit:
- Scheepseigen groentesoep met gehaktballetjes
- Eén kroket
- Huzarensalade
- Witte en bruine bolletjes en vers brood van de bakker, om zelf te beleggen
- Beleg als: jonge- en oude kaas, beenham, rollade, gerookte ham, katenspek, jam, tomaat, ei en 
  komkommer
- Melk en karnemelk

Dit gerecht bevat de volgende allergenen:Varen en Fietsen!
Wij willen graag varen en fietsen combineren, zodat er meer mogelijkheid is om de IJsseldelta te leren kennen. Het is dan ook mogelijk de fiets tijdens een rondvaart mee aan boord te nemen, zodat u een gedeelte met ons mee kunt varen en het andere gedeelte kunt fietsen. Hebt u hiervoor interesse neem dan contact met ons op.

Algemene informatie:
De thuishaven van de "Veerman van Kampen" is Kampen. Wat is er mooier zich in te schepen tegen het prachtige decor van deze historische Hanzestad. De in- en ontschepingssteiger zijn aan de IJsselkade bij het van Heutszplein. Dit is in het centrum van de stad en ca. 600 meter verwijderd van het NS-station en het busstation.

De maximale capaciteit van de "Veerman van Kampen" is 200 personen en voor diners en rondvaarten 100 personen. Wij houden ons het recht voor om rondvaarten met minder dan 30 deelnemers te annuleren. Als u een geschikte datum in gedachten hebt neem a.u.b. contact met ons op, zodat wij voor u een reservering kunnen plaatsen.